22 January 2010

back to sekolah time..


  baby aka sikin form 4 (1998-now)


 baby masa ngandung kan afiq



 dari kir - ayu,baby wani,pai,ca'a.
yg duduk tu jiejie n erni 












ni 1st gath we all masa tahun 2003 tak silap jiejie. dah jadi tema kami setiap bulan puasa mesti gath. insyaallah sehingga akhir nyawa kami akan bersama. ye kawan2 ku sayang :)

jiejie time sekolah mmg tersangat la nakal. sek ren jiejie,3 kali tukar skolah. sek ren selayang,sek ren taman koperasi polis and sek ren sultan abu bakar 2 muar. masuk tingkatan pun sama,sek men raja ali,sek men khir johari tg malim and sek men sg kertas. kat skolah sg kertas ni lah jiejie kenal ca'a,pai,baby,erni,ayu and ummi.. kawan2 rapat sampai sekarang masih berhubung. jiejie sayang derang ni.. disebabkan jiejie selalu tukar sekolah,jiejie ada ramai BestF. masa kat sek khir jo tg malim kawan baik jiejie nama dia shikin jiejie panggil dia baby. now dia dah kawin and ada sorang baby boy. masa kat sek raja ali ada sorang nama intan nazea tapi dah lost contact lama dah. tp time kt skolah sg kertas paling ramai kawan aku rapat sampai sekarang..