Posts

Showing posts from 2011

~ ICT holiday ~

Image
Last Sunday we went to ICT.. bercuti sambil menikmati lampu kelip kelap :) 
Pagi tu we all pegi sunway lagoon then mlm pulak ke ICT. Bawak Anak2 buah. BabyD happy macam dia plak yang cuti sekolah..huhuu. tak tau la nnti bil dah besau macam mana. mesti ada je tempat yang babyD nak suh mummy n daddy bawak kan? Ingat mummy cop duit ye sayang???!!!   :)

 Happy dapat lampu angry bird.Tu yang atas stroller tu abg izhan anak my sister yg no 3.

 punya excited tengok lampu.. jakun kejap saya..

 Ok bila babyD kebosanan inilah yang akan di lakukan. sgt pelik bukan? uhuuu

 ni daddy ngn baby & abg izhan


BabyD tunjuk perut

Love this foto

me,BabyD and peacock :P

Pada tafsiran saya ...saya sudah kecut ...huhuu



Pergi ICT memang best tengok lampu tapi nak beratur punyalah panjang and then parking x systematic langsung. Memang x di sarankn langsung pergi ICT time cuti sekolah or public holidays.

zoo negara

Image
~Last weekend we went to zoo negara~
Di sebab kan G bawak video cam,photo yang G amek x bnyak dari iphone. So ini je la pic yang ada ...

Cuba tengok babyD tengah mamai



ala tomei nyer la hai anak mummy..



BabyD stress tengok zirafah :)



Then after few minutes baru dia sedar dia nampak menatang pala panjang..hahaha







BabyD dah kepenatan n mummy dah nampak macam bibik dari batam..huhu






perubahan muka BabyD dari masa ke semasa

Image
Meh kita tengok JOURNEY BabyD dari bersalin ke hari ni..

Ni masa G tengah sarat nak bersalin sangat dah. Masih boleh bertahan beb..   ~DALAM PERUT~

 Ni pulak tengah nak masuk O.T. ~NAK OPERATE DAH~


BabyD punya muka masa baru lepas mandi. ~1 HARI~


ni masa 1st time bukak mata. ~1 HARI~


 Masa raya pertama jalan2 rumah cousins ~1 BULAN~


Open house dekat rumah kita. Bulan ni jugak mummy sunatkan BabyD ~2 BULAN~


On the way to balik kampung Kedah. ~3 BULAN~


Ni masa 4 bulan. dekat rumah auntie munah P.D. ~Nak masuk 4 BULAN~


Ni masa nak g jenjalan rasanya. ~5 BULAN~


Masa ni gigi BabyD dah gatal2 and dia suka main ngan bibir dia. ~6 BULAN~

Fresh from the womb ~ entry paling banyak gambar

Image
Salam, Hari ni G nak cerita tentang the best day ever in my life... (So far la kan) Mana tau ada rezeki ada la lagi the 2nd day best ever in my life. muahahaaa


Ni masa G tengah sarat nak bersalin,sempat makan Mc'D lagik. Masa preggy BabyD memang G ske makan Mc'D. Western anak hamba :)



Ni masa sesi mintak maaf dengan mama.. hehee takut la kan. Ye la kan G c-sec, risau sangat masa tu.


 Ni dengan my Baba. My luvly daddy. Mintak maaf gak ni. haru sungguh !



Ni abg ipar yang banyak membantu masa bersalin tu. G tumpang pantang kat umah dia la, mintak tunjuk ajar my sister.Hubby basuh uri time ni. BIL tlng cangkul kasi dalam.


Anak buah G namanya Izhan,sian kepenatan macam dia plak yang bersalin.


ini lah babyD fresh from the WOMB!! tengok bulat sungguh kan?


Masa ni G nak bagi susu direct feed tapi G tak larat sebab ada ubat bius. So,bg formula milk dulu.


Ni daddy 1st time dukung BabyD.. cute sungguh


hahahahaa!!! ni la namanya pompuan dalam pantang. yang kat seblah tu my auntie aka my boss.


Ni ma…