Posts

Showing posts from November, 2011

Baby D hospitalized due to Lung Infection

Dear All family and friends..


last Monday aku rushing balik because baby sitter call and bagi tau yang babyD demam temp dia 38.6calcius. i was so worried and bring her to pantai medical cntr. Sampai hospital temp BabyD naik lagi to 39.8cal. Terus kena admitted. sian kat BabyD pasal dia sgt lemah. masuk antibiotics and nebulizer. asik menangis sampai suara serak2 dah macam ella buat concert je. Yesterday she was discharged and doctor said that she might have asthma. This is because family history. I was suspected lung infection sebab BabyD batuk dah 2 bulan berturut. On and Off je. Nsib baik ada Prudential for BabyD and it was paid by them. alhamdulillah now she is getting better. Thanks to family and friends who was so supportive and prays for BabyD's recovery. Sangat berterima kasih.

Last but not least, to Abah and Mama yang banyak membantu sepanjang BabyD in hospital.

Luv u all..

zaman kolej

Image
masa aku masuk kolej dulu aku ada ramai kawan dr semua negeri.. aku duk hostel setahun pas tu duk umah sewa 2 taun.. mmg happening zaman kolej. rasa mcm nk blajar balik n peluk kawan2 lama.. nk bg tau yg aku rindu kat derang semua... aku ada kawan rapat nama dia nazrah. sekarang ni dia dah jd inspektor nazrah kat perlis. masa kat kolej sapa yg x kenal aku? semua org kenal aku pasal aku nakal.. hahahaa..  tak da lah.. aku org biasa so x brapa nk glemer. time aku kat kolej dulu aku slalu g lpak kat ong tai kim. kiranyer toke mamak ngn toke cc kat sana dah kenal geng2 aku, pasal si nad ni bila bercakap tersangat la kuat.. suara dia bole dgr 100m nk lg bila dia gelak. tu pasal dia ble jd polis :) ramai gak kawan2 kolej yg dah kawin n beranak pinak.. aku rindu btol zaman blajar dulu. ni gambar kawan2 zaman2 kolej