13 May 2014

my normal life

Assalam all,

Pergh bersawang sangat dah blog aku nih. 1st thing 1st. nak cerita apa yang belaku dalam hidup aku lately. Start dari awal bulan april 2014 aritu aku start buat business balik. kali ni aku decided jual keronsang je. memula tu sekali dengan qaseh gold. Tapi lama2 meja x muat nak susun box keronsang yang penuh, alhamdulillah denga izin dari NYA.. starting dulu aku buat setiap hari ikut papa niaga. tapi lama2 buat hari jumaat sabtu n ahad je memandangkan hari lain pasar malam tu x berapa nak best (maksudnya tempat tu kalau niaga pun x ramai org,tak pulang modal)

Aku bawak both my BabyD's . How do i do it? yes a good question though. Aku ajak kakak joint aku sekali. So sambil menyelam minum air. Sambil niaga tolong papa and gilir2 jaga anak2s.. hehe

Seronok berniaga kali ni. Sebab nya ramai yang ada. hari jumaat aku tinggalkan hubby (dia pun main badminton) hari sabtu aku gi dul,.ptg hubby dtg bawak both BabyDs. hari ahad plak hubby jadi babysitter. Love you so much la dear!! hehehe...

As of mama punya penyakit plak, 27.5.14 ni mama kena g HKL utk nak tau nak operate buang tumor tu ke tak sebb nya check up kat selayang hospital last time doc scan tumor dah kecut sikit.,alhamdulillah Ya ALLAH kau mendengar doa ku Ameen... So far x banyak perkara yang jadi, hidup aku normal je. kalau abnormal mcm pelik pulak kan,


That it .. nanti sambung lagi, aku nk g web qaseh gold plak

12 May 2014

wahhhh bersawang sudah ~!!!!

Assalam all..

Lama sangat dh tek jenguk blog ni. jap aku nak sapu sawang yg bersepah ni dulu .. fuuuhhh !!!!!

Well, aku sihat sahaja as well as my 3 lovely sweet potato bushuk mashammm... Hubby dubby sentiasa sihat alhamdulillah. BabyD makin lama makin bijak dengan keletahnya and sangat suka tengok youtube. BabyD 9 mnts plak dah merangkak dengan jayanya. So sweet bila tengokm BabyD 1 year 2 months dah boleh makan bubur,merangkak,berlari ,berjalan,bercakap,menjerit bila nak sesuatu and suka makan KEROPOK LEKOR!! amazingly she can finish up to 3 pieces tau.

i love my babiea